Antalya'daki Tersane Yangini 3,5 Saatte Kontrol Altina Alindi

Antalya’da Serbest Bölge’de bulunan bir tersanede çikan ve 4 teknenin yanmasiyla sonuçlanan yangin kontrol altina alindi. Tersanede sogutma çalismalari devam ederken, Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, "Serbest Bölge’de bulunan yat imalathanesinde aksam saatlerinde çikan yangini 15 itfaiye aracimiz ve kurumlarin destegi ile aninda müdahalede bulunarak kontrol altina aldik, sogutma çalismalarimiz ise devam ediyor. Yanginda isyerleri zarar gören vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Antalya'daki Tersane Yangini 3,5 Saatte Kontrol Altina Alindi
Yangin, saat 19.15 siralarinda Konyaalti ilçesi sinirlari içinde bulunan Serbest Bölge’de yat imalati yapilan bir tersanede çikti. Ihbar üzerine olay yerine Antalya Büyüksehir Belediyesine bagli 15 itfaiye araci, Orman Bölge Müdürlügüne bagli arazözler, AFAD ekipleri, polis ve TOMA’lar sevk edildi. Belirtilen adrese gelen ekipler kapali vaziyetteki tersaneye müdahale etmeye basladi.

Ekipler ilk olarak dis cepheyi spiral makinesiyle keserek alevlere müdahalede bulunmaya basladi.

Polis ekipleri yangin bölgesinde güvenlik seridi olusturdu. Antalya Il Emniyet Müdürü Orhan Çevik de bölgeye gelerek bilgi aldi.

Yogun müdahalenin bulunuldugu tersane yangini yaklasik 3,5 saatlik söndürme çalismasinin ardindan kontrol altina alindi.

Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, X hesabindan yanginla ilgili yaptigi paylasimda, “Serbest Bölge’de bulunan yat imalathanesinde aksam saatlerinde çikan yangini 15 itfaiye aracimiz ve kurumlarin destegi ile aninda müdahalede bulunarak kontrol altina aldik, sogutma çalismalarimiz ise devam ediyor. Yanginda isyerleri zarar gören vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

Ekiplerin tersanedeki sogutma çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA