Bu Merkez Sokak Hayvanlarina 'Sifa' Oluyor

Çayirova’da geçtigimiz aylarda faaliyetlerine baslayan Sokak Hayvanlari Geçici Bakim Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, yarali ve hasta olan sahipsiz hayvanlarin, bakimlari, tedavileri ve rehabilitasyonlari yapiliyor.

Bu Merkez Sokak Hayvanlarina 'Sifa' Oluyor
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ile Çayirova Belediyesi’nin ortak çalismasiyla ilçeye kazandirilan ve açildigi günden bu yana sokak hayvanlarinin yaralarina merhem olan merkeze basvuran vatandaslar, buradaki hizmetten oldukça memnun. Canli odakli hizmetin en güzel sekilde sergilendigi merkezde, sokak hayvanlari için klinik, kedi ve köpekler için sahiplendirme ve tedavi alanlari yer aliyor. Ayrica hastalanan, yaralanan sokak hayvanlarinin tedavisi ve kisirlastirma islemleri yapilirken, merkezde, kedi ve köpek sahiplenmek isteyenlere yardimci olunuyor.

Sokak Hayvanlari Geçici Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yasadigi yerdeki kediler için basvuran Gürkan Sezgin, "Buradaki hizmetten gayet memnunum. Hocamiz, asistan arkadaslarimiz ve diger personeller çok sicakkanli, güler yüzlü ve alaninda yetkin arkadaslar. Yaklasik 10-15 tane sokak kedisi getirdim ve burada aldiklari tedavi sonrasinda gayet saglikli bir sekilde hayatlarina devam ediyorlar. Belediyemiz son zamanlarda bu alanda çok güzel çalismalar yürütüyor. Yakindan takip ediyorum. Çok güzel bir yer ve çok güzel bir bina. Ben ve sokak gönüllüsü arkadaslarimiz, belediyenin bu hizmetinden gayet memnun" dedi.

Kaynak: İHA