Seçim Güvenligi Için Toplandilar

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Toplanti Salonunda yapilan toplantiya Vali Enver Ünlü’nün yani sira Il Jandarma Komutani Tuggeneral Zafer Tombul, Vali Yardimcilari Mustafa Yildiz ve Aydin Memük, Il Emniyet Müdürü Fahri Aktas, kaymakamlar ve ilgililer katildi.

Seçim Güvenligi Için Toplandilar
Toplantida; seçimlerle ilgili mevzuat ve genel esaslar, seçim öncesi sirasi ve sonrasinda alinacak güvenlik tedbirleri, miting alanlari ve güzergâhlar, 298 sayili yasaya göre bu konularin is ve islemlerinin takip ve denetlemekle görevli kurumlar, seçim propagandalarinda uyulmasi gereken yasal sorumluluklar ve seçim günü yasaklari ile ilgili konular görüsüldü.

Vali Enver Ünlü, seçimlerin Manisa’da huzur ve güven içerisinde yapilmasi için her türlü güvenlik tedbirinin alindigini ve çalismalarin hassasiyetle yürütülecegini ifade ederek tüm kurumlarin is birligi içinde çalismasi gerektigini belirtti.

Toplanti, ilgili kurumlarin yetki alanlari içerisinde seçim öncesi ve sonrasinda alacaklari tedbir ve çalismalarinin paylasilmasi, karsilikli istisarelerin yapilmasi ile sona erdi.
Kaynak: İHA