Osmaniye'de ''Kurtulus Kupasi'' Satranç Turnuvasi Basladi

Osmaniye’nin düsman isgalinden kurtulusunun 102. yil dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Kurtulus Kupasi Satranç Turnuvasi basladi.

Osmaniye Belediyesi tarafindan Türkiye Satranç Federasyonu Osmaniye Satranç Il Temsilciliginin destekleriyle Merkez Kapali Spor Salonunda düzenlenen turnuva, sehitler için saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan sembolik açilis hamlesiyle basladi.

Iki gün sürecek olan ve 8 kategoride düzenlenen satranç turnuvasinda her kategoride ilk 3’e giren sporculara Osmaniye Belediyesi tarafindan ödül verilecek.

Turnuvaya, farkli yas guruplarindan 350 sporcu katildi.

Satranç Il Temsilcisi Ünal Karaçalioglu, sporculara turnuva hakkinda teknik bilgiler vererek Belediye Baskani Kadir Kara’ya katki ve desteklerinden dolayi tesekkür etti.

Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Kutalmis Göktürk Gürel ise, ögrenci ve verilere satranç turnuvasina göstermis olduklari ilgiden dolayi tesekkür etti. Pazar günü sona erecek olan turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verilecek.
Kaynak: İHA