Baskan Özdemir Açiklamasi 'Lisansli Depoculuk Uygulamasi Ile Çiftçilerimiz Kazanacak'

Samsun’un Havza Ilçe Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, Havza’da lisansli depoculuk uygulamasinin hayata geçirilmesi ile çiftçilerin kazanacagini söyledi.

Baskan Özdemir Açiklamasi 'Lisansli Depoculuk Uygulamasi Ile Çiftçilerimiz Kazanacak'
Havza Kaymakami Mustafa Ayvat ve Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, lisansli depoculuk uygulamasini hayata geçirmek amaciyla 13 bin metrekare alanda 3 bin 400 tonluk 12 silo ile toplam 40 bin ton kapasiteli olacak lisansli bir depo kuran firmayi ziyaret etti. Ziyarette firma yetkilileri konuklara bilgi verdi.

Havza Kaymakami Mustafa Ayvat yatirimin bölgeye ve bölge çiftçisine hayirli olmasini dileyerek, "Çiftçilerimizin ürününün deger bulmasi adina lisansli depoculuk iyi bir uygulama" dedi.

Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir ise "Havza’da çiftçilere ürün depolama ve satma konularinda önemli avantajlar saglayan lisansli depoculuk uygulamasinin hayata geçirilmesi ile çiftçilerimiz kazanacak. Ilçemiz, bölgemiz ve ülkemiz tarimina ve ekonomisine katkida bulunacak olan sirkete hayirli olsun" diye konustu.

Ziyarete ayrica Havza Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Erkan Acar, Havza Organize ve Sanayi Bölgesi Müdürü Hasbi Altuntas, Maden Isleri Esnaf Odasi Baskani Cesur Sahin ile Bakkal ve Bayiiler Esnaf Odasi Baskani Vahit Yilmaz katildi.

Kaynak: İHA