Adrenalin Tutkunu Motokrosçular Nefes Kesti

Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden birisi olan Erzincan’daki Ergan Kayak Merkezi’nde buz gibi havada gerçeklesen motokros gösterisi renkli görüntüler olusturdu. Karla kapli pistte motosiklet süren sürücüler adeta izleyenlerin nefesini kesti.

Adrenalin Tutkunu Motokrosçular Nefes Kesti
Sömestir tatilinde doluluk orani yüzde yüze varan Ergan Kayak Merkezi’nde kayak severler birçok sportif etkinlikle gönüllerince eglenme imkani buluyorlar. Ergan Dagi Kis Sporlari ve Doga Turizm Merkezi’nde konuklara, kayagin yani sira yamaç parasütü imkani da saglaniyor. Her yil binlerce yerli ve yabanci turist agirlayan Ergan Dagi, dogal güzellikleri ve göl manzarasiyla ziyaretçilerine pistlerinde 12 kilometre boyunca kayak yapma firsati sunuyor. Kapali gondollarla 2 bin 700 metre yükseklikteki tepeye çikan kayakçilar, eksi 10 dereceleri bulan soguk havada Erzincan manzarasina karsi kayak yapmanin keyfini çikariyor. Kent merkezine 17 kilometre, havalimanina 13 dakika mesafedeki Ergan Dagi’nda yer alan kayak merkezine gelen kayak severler, kayak aktivitesinin yaninda yamaç parasütü, müzik esliginde halay çekmenin keyfini yasiyor.

Ergan Dagi Kis Sporlari ve Doga Turizm Merkezi’nde bu sene ilk kez gerçeklesen motokros gösterisi de renkli görüntüler olusturdu. Karla kapli piste motosiklet süren sürücüler bol bol adrenalin yasadi. Kros motor ile yapilan gösterilerde kayakçi çekme, kar motorlari ile yaris, paramotor ve yamaç parasütü ile gece kayagi gibi etkinlikler izleyicilerden tam not aldi.

Erzincan Enduro Motosiklet Grubu üyelerinden Canser Atila, “Motokros ve Enduroyu birlestirerek degisik bir deneyim yasadik. Erzincan Enduro Motosiklet Grubu olarak bu sene hem kulübümüzün hem Ergan Dagi’nin ilk motosiklet etkinligini yaptik. Motorlarimizi buz tutan gölün üzerine çikaracaktik. Kar yagdigi için biz de etkinligi pistte gerçeklestirdik. Rampa yaptik. Güzel bir etkinlik oldu” dedi.

Kaynak: İHA