Polis Motosiklet Hirsizini 50 Saatlik Kamera Kaydini Inceleyerek Buldu

Malatya’nin Darende ilçesinde motosiklet hirsizligina karisan süpheli, polis ekiplerince 50 saatlik kamera kaydi incelenerek yakalandi.

Polis Motosiklet Hirsizini 50 Saatlik Kamera Kaydini Inceleyerek Buldu
Edinilen bilgilere göre Darende ilçesi Heyiketegi Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. sokakta yasanan motosiklet hirsizligi üzerine Darende Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri tahkikata basladi.

Kisa sürede delil çalismasi yapan polis ekipleri, yaklasik 50 saatlik kamera görüntüsünü inceleyerek motosikletin Y.Y.(17) isimli sahis tarafindan çalindigini tespit etti.

Kisa süre sonra ise süpheli Darende Çarsisinda yakalanarak gözaltina alindi. Süphelinin yapilan üst aramasinda üzerinde bir miktar uyusturucu madde de ele geçirilirken, çalinti motosiklet ise süphelinin sakladigi alanda buluntu.

Süpheli Y.Y., savcinin talimat ile gözaltina alindiktan sonra adliyeye sevk edilirken, çalinan motosikelt ise sahibine teslim edildi.
Kaynak: İHA