Dede Ve Ayni Addaki Torunu Yanan Araçta Can Verdi

DENIZLI – Denizli’nin Çivril ilçesine meydana gelen kazada, takla atan araçta sikisan dede ve torun hayatini kaybetti. Ayni ismi tasiyan dede ve torununun hayatini kaybettigi kazada, anne ile diger kardes ise yaralandi.



Kaza, Çivril ilçesine bagli Tekke Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ramazan Mermer (65) idaresindeki araç, viraji alamayarak savruldu. Sürücünün kontrolünü saglayamadigi araç, sarampole devrilerek bir anda alev aldi. Araçta bulunan sürücünün kizi Mukaddes Mermer, kendi imkanlariyla bir çocugunu da yanina alarak yanan araçtan çikmayi basarirken; dedesiyle ayni adi tasiyan küçük Ramazan ise dedesiyle birlikte araçta mahsur kaldi.

Yanan araçta mahsur kalarak hayatlarini kaybeden dede ve torununun cansiz bedenleri, olay yerine çagrilan itfaiyenin yangini söndürmesinin ardindan araçtan çikartildi. Isimleri ve sonlari ayni olan dene ve torununun cenazeleri, Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Kazada yaralanan anne ve diger çocugu ise ambulansla Dinar Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altina alindi.

Anne Mukaddes Mermer ve çocugunun hayati tehlikelerinin bulunmadigi ögrenildi. Dede ve torununun cenazelerinin, otopsi islemlerinin tamamlanmasinin ardindan Çivril’e bagli Tekke köyünde topraga verilecekleri ögrenildi.

Kazanin oldugu bölgede 1 yil önce yasanan kazada bir astsubay vefat etmisti.
Kaynak: İHA