Fatih Terim Ile Seçil Erzan Arasindaki Mesajlasmalar Ortaya Çikti

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarinda Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoglu gibi isimlerin de bulundugu pek çok kisiyi dolandirdigi iddia edilen Seçil Erzan davasinda bilirkisi raporu hazirlandi. Erzan’in telefon ve sim kartinin incelenmesiyle hazirlanan raporda, Fatih Terim ile arasindaki mesaj kayitlari yer aldi.

Fatih Terim Ile Seçil Erzan Arasindaki Mesajlasmalar Ortaya Çikti
Yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon oldugunu ve Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil oldugunu söyleyerek aralarinda taninmis futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoglu ve Selçuk Inan’in da bulundugu 21 kisiyi yaklasik 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandirdigi iddia edilen Sube Müdürü Seçil Erzan’in davasinda bilirkisi raporu hazirlandi. Erzan’in telefon ve sim kartinin incelenmesiyle hazirlanan ve Istanbul 41.Agir Ceza Mahkemesi’ne sunulan bilirkisi raporunda, Erzan’in Fatih Terim ile mesajlasmalari ortaya çikti.

"Tamam Seçil hanim siz nasil karar verdiyseniz öyledir^"

Söz konusu raporda Erzan’in Terim’i ‘Fatih Terim Yeni’ diye kaydettigi yazismalar su sekilde yer aldi:

"Seçil Erzan: Hocam günlük yaptirdim kulüp yarin gönderirse 4’e tamamlayip kalan tutari fonda diger harcamalar için tutariz diye.

Fatih Terim: 20 bin dolari buradan mi aldik?

Seçil Erzan: Müsait misiniz ariyayim mi?

Fatih Terim: Ok

Seçil Erzan: 4 milyon 67 bin 412 lira bugün dönüsümüz vardi, 177834 lira (20 bin dolar) için içinden aldirdim, kalan 3.889,577 lirayi günlük yaptirdim. Kulüp gönderdiginde bugün, yarin bu tutara ekler baglariz ayirmamiz gereken tutari fona atariz hocam.

Fatih Terim: Tamam Seçil hanim siz nasil karar verdiyseniz öyledir tamam

Seçil Erzan: Sevgiler hocam"

"Hazirlikli olursak sevinirim’’

19 Temmuz 2022’de yer alan yazismalarda ise su ifadelere yer verildi:

"Fatih Terim: Seçil hanim. 54000 lira avk. Candas. Gönderebilir miyiz? Önümüzdeki hafta bazi ödemelerimiz olacak hazirlikli olursak sevinirim.

Seçil Erzan: Tamamdir hocam ne kadar öngörünüz?

Fatih Terim: Biraz dolar biraz Euro 1,5 lira Dövizler çok fazla degil.

Seçil Erzan: Tamam hocam."

"Simdi haber aldim maaslar ödenmemis’’

3 Mart 2023’deki mesajlarda ise su ifadeler kullanildi:

"Fatih Terim: Simdi haber aldim maaslar ödenmemis ve benim rica ettigim Amerika göndermeleri de yapilmamis. Alakaniza çok tesekkürler.

Seçil Erzan: Hocam hesaptan hepsi bu aksam 17.00’de çikildi. Amerika ödemeleri yarin geçmis olacak 1 gün valörlü geçiyor. Çok özür dilerim sonuna kadar bu islemlerle ilgilendim hocam yurtdisi ödemeleri bir gün valörlü geçiyor. Diger ödemeler 17:00’de yapildi ve ben teyit ettim çok çok üzüldüm hocam."

20 Kasim’da görülen davanin ilk durusmasinda ise mahkeme, sanik Erzan’in tutukluluk halinin devamina karar vermisti.
Kaynak: İHA