Aydin Büyüksehir Belediyesi'nden 21 Noktada Yol Çalismasi

Aydin Büyüksehir Belediyesi 21 noktada birden yol yapim çalismasi baslatti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nden 21 Noktada Yol Çalismasi


Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskanligi ekipleri Aydin genelinde yedi farkli noktada sicak asfalt çalismalarini sürdürüyor. Ekipler ayrica 14 mahallede de parke çalismasi gerçeklestiriyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin’da simdiye kadar toplam 4 bin 430 kilometre yol çalismasi yapildigini hatirlatti. Çerçioglu, Aydinlilarin daha konforlu yollarda yolculuk yapabilmeleri için gece-gündüz demeden çalistiklarini söyledi.



Yol yapim ekipleri Kuyucak’in Yeni Mahalle Arif Izgi Caddesi’nde; Nazilli’nin Çapahasan Mahallesi 5 Eylül Caddesi ile Yildiztepe Mahallesi Sehit Albay Ibrahim Karaoglanoglu Caddesi’nde; Efeler’in Çestepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde, Ata Mahallesi Aksaray Caddesi’nde, Efeler Mahallesi Efeler Bulvari’nda ve Söke’nin Yenikent Mahallesi Leyla Eris Caddesi’nde sicak asfalt çalismalarina devam ediyor.

Ekipler ayrica Buharkent merkezinde; Nazilli’nin Pirlibey, Isabeyli ve Cumhuriyet mahallelerinde; Karacasu’nun Çamköy Mahallesi’nde; Çine’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde; Germencik’in Mursalli, Ortaklar, Turanlar mahallelerinde; Söke’nin Savuca, Yenidogan, Güllübahçe, Tuzburgazi mahallelerinde ve Kuyucak’in Saricaova Mahallesi’nde de parke yol yapim çalismasi gerçeklestiriyor.

Diger taraftan Aydin genelinde birçok noktada da bag-bahçe yollarinin yapimina da devam ediliyor.
Kaynak: İHA