Fuhusa Zorlanan Kadinin Karnindaki Bebek Satilmak Istenince Ilaçla Düsük Yapti Açiklamasi Darp Edilen Kadin Kamerada

Esenyurt’ta fuhusa zorlanan ve karnindaki bebegi satilmak istenilen kadin, ilaç içerek düsük yaptigini itiraf ettigi gerekçesiyle darp edildi. Çocugunu düsürüp klozete attigi tespit edilen kadin gözaltina alinirken, darp edildigi anlar cep telefonu kamerasiyla saniye saniye kaydedildi.

Olay, 14 Ocak günü gece saatlerinde Esenyurt’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Özbekistanli M. K., polise giderek Yunus Emre D. ile baska bir kisinin kendisini fuhusa zorladigini, pasaportuna el koydugunu iddia ederek sikayette bulundu. Kadin, kanit olarak da Yunus Emre D. tarafindan çekilen ve bir mesajlasma platformunda paylasilan darp edildigi anlara ait görüntüleri sundu. Kadinin da ilaç alarak Avcilar’da bir otelde çocuk düsürdügünü ve klozete attigini belirleyen polis ekipleri, süpheliler Yunus Emre D. ile yanindaki kisinin yakalanmasi için çalisma baslatirken M.K.’yi ise gözaltina aldi. Islemleri için emniyete götürülen kadin Özbekistan’da yasarken çocuk sahibi olmak isteyen Soner ile tanistigini söyledigi ögrenildi. Kadinin, Soner’in ’Gel bana çocuk yap, sana karsiliginda bir ev verecegim’ dedigi, bunun üzerine Türkiye’ye geldigini belirttigi kaydedildi. Kadinin Türkiye’ye geldikten sonra Soner’den hamile kaldigi, bir süre ayni evde kaldiklari ancak baskilar üzerine kaçtigi tespit edildi. Evden kaçtiktan sonra önce Fatih’te bir is yerinde çalismaya baslayan kadin, daha sonra Esenyurt’ta Yunus Emre D. ile tanisti. Yunus Emre D. ile bir arkadasi, pasaportuna el koyarak M.K.’yi fuhusa zorladi. 2 kisi M.K.’nin karnindaki bebegi de satacaklarini söyledi.

Ancak M.K.’nin bir süre sonra ilaç içerek karnindaki 4 aylik bebegi düsürüp kaldigi Avcilar’daki otelin klozetine attigi belirlendi. M.K.’nin çocugu düsürdügünü ögrenen 2 kisi kadini hesap sorarak darp etti. O anlari ise kayit altina aldi. Bu kayitlari ise bir mesajlasma platformunda paylasti. Polis görüntüleri çeken kisilerin yakalanmasi için çalisma baslatti. Emniyetteki islemleri tamamlanan kadin adliyeye sevk edildi. Kadin, adli kontrol sartiyla serbest kaldi.

"Çalismak için düsürdüm"

Yabanci uyruklu kadinin darp edildigi anlar cep telefonuyla kaydedilirken görüntülerde kadinin, "Karnimdaki çocuga neden karisiyor? çalismak için düsürdüm. Benim 2 çocugum var onlara bakamiyorum. Neden çocuk dogurayim?" dedigi görüldü.

"Çocugu neden tuvalete atiyorsun" sorusu üzerine kadinin " ne olmus?" dedi kaydedildi. Bir süre feci sekilde darp edilen kadin, daha sonra arabadan inerek olay yerinden uzaklasti.
Kaynak: İHA