Üniversite Ögrencilerine Uyusturucu Madde Satan Süpheliler Yakalandi

Mugla’da üniversite ögrencilerine uyusturucu sattigi tespit edilen süpheliler polis tarafindan yakalandi.

Üniversite Ögrencilerine Uyusturucu Madde Satan Süpheliler Yakalandi
Mugla Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü tarafindan tespit edilen süpheli O.Ç. isimli sahsin, Kötekli Mahallesi’nde üniversite ögrencilerine uyusturucu madde sattigi bilgisi alindi. Süpheli hakkinda Mugla Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde yapilan çalismalarda O.Ç ile B.B isimli kadin sahsin organize hareket ettigi degerlendirilerek dosya genisletilerek süpheli olarak eklendi.

B.B isimli kadin sahis Marmaris ilçesinde erkek arkadasi olan S.Z.B. ile beraber ikamet ettigi, ayrica B.B. isimli sahsin Kötekli Mahallesinde ailesi ile zaman zaman kaldigi tespit edildi. B.B isimli kadin sahsin her iki adresinde Mugla ve Marmaris Sulh Ceza Hakimliklerinden alinan arama kararlarina istinaden yapilan aramada; uyusturucu madde ve çalisir vaziyette hassas teraziler ele geçirildi.

Süphelilerin Marmaristeki ikametinde yapilan aramada 5 kg 550 gram esrar maddesi, 3,92 gram kokain maddesi, 13,58 gram metamfetamin, 2 adet içime hazir esrar-tütün karisimi sigara, 2 adet hassas terazi, 11 bin 600 TL suçtan elde edildigi degerlendirilen para ele geçirildi. Süpheli sahislar B.B. ve S.Z.B hakkinda Uyusturucu Madde Ticareti yapma suçundan tahkikata baslanirken, islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecek. Dosyanin diger süphelisi olan O. Ç. ise, dosya kapsaminda 24 Aralik 2023 tarihinde 41,00 gram Sentetik Kannabinoid Esrar karisimi ve 25,00 gram Metamfetamin ile yakalanip, sevk edildigi mahkeme tarafindan tutuklanarak ceza evine gönderilmisti.
Kaynak: İHA