Sahinbey Belediyesi'nden Ögrencilere Sinav Destegi

Egitime büyük destekler saglayan Sahinbey Belediyesi, ögrencilerin basari ve seviyelerini yükseltmek için deneme sinavlari yapiyor.

Sahinbey Belediyesi'nden Ögrencilere Sinav Destegi
Liselere ve üniversite giris sinavlarina hazirlanan 8. ve 12. sinif ögrencilerine hazirlik deneme sinav seti hediye eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Sahinbey Ilçe Milli Egitim Müdürü Cemal Gülistan ile okullari ziyaret ederek ögrencilerle bulustu.

“15 milyon’dan fazla kitap dagittik”

Baskan Mehmet Tahmazoglu, ögrencilerin deneme sinavlariyla gerçek sinava hazirlandigini belirterek, “Üniversite sinavina hazirlanan 12. Sinif ögrencilerine ve 8. sinif ögrencilerimize deneme sinavi kitapçiklari dagittik. Amacimiz gençlerimizi TYT-AYT ve LGS sinavlarina simdiden hazirlamak. Toplamda 8 deneme sinavi gerçeklestirecegiz. Düzenlenen sinavlara lise ve ortaokul ögrencilerimiz katildi.

Ögrencilerimize dagittigimiz deneme kitapçigi sayisi 1.098.596’yi geçti. Inaniyorum ki; bu destekler ile ögrencilerimiz sinava çok daha hazir girecek ve basariyi katlayacaklardir. Ögrencilerimizi sinavlara hazirlayan bu kitapçiklarin yani sira, okuma kitaplari da dagitiyoruz. Su ana kadar ilçemizde 15.444.086 kitap dagittik. Simdiden tüm gençlerimize girecekleri sinavlarda basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA