MHP'nin Amasya Adayi Bayram Çelik, Adayligini Televizyondan Duydu Açiklamasi 'Biraz Ter Basti'

MHP’nin Amasya’da belediye baskanligi için aday gösterdigi Dr. Bayram Çelik, adayliginin açiklanmasini televizyondan duydugunu belirterek, "Televizyonda haber geçti. Biz var miyiz diye bakarken orada gördük. Sonrasinda biraz ter basti” dedi.

MHP'nin Amasya Adayi Bayram Çelik, Adayligini Televizyondan Duydu Açiklamasi 'Biraz Ter Basti'
Önceki baskan Mehmet Sari’nin genel seçimlerde milletvekili adayi olmasi sonrasi koltuguna geçtigi Amasya Belediyesi’ni yaklasik 10 aydir yöneten Belediye Baskani Çelik, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla ildeki gazetecilerle bir araya geldi. 31 Mart’ta yapilacak seçimlere aday gösterildigini televizyondan takip ettigini anlatan Baskan Çelik, "Biraz soktayim, heyecanliyim. Insallah önce bana, sonra sehre, ülkeye hayirli, ugurlu olsun diyorum. Mevla’m neylerse güzel eyler. O düsturla yola çikiyoruz. Televizyonda haber geçti. Biz var miyiz diye bakarken orada gördük. Sonrasinda biraz ter basti” seklinde konustu.

Huzurlu bir Amasya’yi gelecege hazirlamak adina planladiklari üretken belediyecilik projelerini kamuoyu ile paylasacagina deginen Çelik, sorularini yanitladigi gazetecilerin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutladi.
Kaynak: İHA