KGYS Görüntüleri 'Böyle Kaza Mi Olur' Dedirtti

Türkiye’nin birçok ilinde farkli tarihlerde meydana gelen trafik kazalarinin görüntüleri, Emniyet Müdürlügü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarinca kaydedildi. Tokat’ta meydana gelen 4 ayri kaza da kameralar tarafindan kaydedildi.

KGYS Görüntüleri 'Böyle Kaza Mi Olur' Dedirtti
Emniyet Genel Müdürlügü, 2023 yilinin kasim ayinda Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarinin kaydettigi farkli illerdeki trafik kazalarinin görüntülerini paylasti. Paylasilan görüntülerde Tokat’ta 4 ayri kaza kameralara yansidi. Yine en çok dikkat çeken kazalar ise kavsak ve geçis üstünlügü kurallarina uyulmamasi sebebiyle meydana gelenler oldu.

Bulvarda ’U’ dönüsü yapmaya çalisti

Ilk kaza, Gaziosmanpasa Bulvari’nda meydana geldi. Geç saatlerde kaydedilen görüntülerde bulvarda ’U’ dönüsü yapmaya çalisan otomobile arkasindan gelen motor bisikletin çarpmasi sonucu meydana geldi. Motor bisiklet sürücüsü çarpmanin etkisiyle takla atarak yere düstü.

Motor sürücüsü kazayi hafif siyrikla atlatti

Ikinci kaza da Gaziosmanpasa Bulvari’nda meydana geldi. Sivas istikametinden çarsi merkezine dogru gelen araç sola dönmek için manevra yapti. Arkasindan gelen motosiklet sürücüsü ise tampona takilarak devrildi. Aracin tamponu yerinden çikarken, motosiklet sürücüsü kazayi hafif siyriklarla atlatti.

Dikkatsiz sürücüler arkadan çarpti

Üçüncü kaza ise Halil Rifat Pasa Kavsagi’nda meydana geldi. Takip mesafesine dikkat etmeyen iki sürücü önündeki aracin arkasina çarpti.

Tirin çarptigi traktör yan yatti

Dördüncü kaza ise Tokat çevreyolu kavsaginda meydana geldi. Sivas Caddesi’nden Tokat çevreyoluna dönmeye hazirlanan traktöre ayni istikamette ilerleyen tir arkadan çarpti. Çarpmanin etkisiyle traktör yan yatti. Devrilen traktörün kabininde bulunan bazi esyalar yola saçildi.
Kaynak: İHA