Izmir'den Eskisehir'e Gelen Üniversite Ögrencileri Kartopu Savasinin Keyfini Çikartti

Izmir’den Eskisehir’e üniversite okumak için gelen 2 genç, uzun zamandir bekledikleri kar yagisini görünce solugu disarda alarak doyasiya kartopu savasi yapti.

Izmir'den Eskisehir'e Gelen Üniversite Ögrencileri Kartopu Savasinin Keyfini Çikartti
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlügü tarafindan yapilan uyarilarin ardindan bugün aksam saatlerinde Eskisehir’in hemen her bölgesinde yogun kar yagisi etkili oldu. Lapa lapa yagan kar, kisa sürede sokaklari ve araçlarin üstünü beyaza bürüdü. Memleketleri Izmir’de kar yagisi olmamasindan dolayi üniversite okuduklari Eskisehir’i beyaz örtüyle görünce heyecanlanan 2 genç ise solugu disarida aldi. Araçlarin üzerinde biriken karlar ile kartopu savasi yapan ögrenciler, keyifli dakikalar yasadi.

“Ben kar yagdigi için Eskisehir’e üniversite okumaya geldim”

Memleketi Izmir’de üniversite tercihi yaparken kar yagdigi için Eskisehir’i yazdigini belirten Mehmet Çelik, “Ben kar yagdigi için Eskisehir’e üniversite okumaya geldim. 3 senedir de ilk defa böyle kar yagdigini gördüm. Çok heyecanlandim, hemen disari çiktim. Karla oynamak asiri keyifli. Evlerden bile kartopu atiyorlar. Herkes birbiriyle kartopu savasi yapiyor, çok eglenceli” dedi.

“Sinav falan dinlemedik, disari çiktik”

Sinav haftasinda olmalarina ragmen kartopu savasi yapmayi tercih ederek disari çiktiklarini belirten Fatih Özcan ise su ifadeleri kullandi:

“Izmir’e kar yagmiyor. Hep bunun hayalini kurarak geldim. Yilbasinda falan çok bekledim. Yilbasinda yagarsa çok güzel olur diye hayal ediyordum. Simdi yagdigini görünce de sinav falan dinlemedik, disari çiktik. Eve de giremedik, çok eglenceli.”
Kaynak: İHA