Gelinini Öldürüp, Cesedini Yakmaya Çalisan Kayinpeder Için Karar Çikti

Mugla’nin Seydikemer ilçesinde gelinini öldürüp, cesedini yakmaya çalisan kayinpeder Kamil Ögüt, agirlastirilmis müebbet hapis cezasi ile cezalandirildi. Sanik, karar durusmasinda da önceki ifadelerinde oldugu gibi rahatsiz oldugunu, olayla ilgili konusmak istemedigini söyledi.

Gelinini Öldürüp, Cesedini Yakmaya Çalisan Kayinpeder Için Karar Çikti
Seydikemer’in Atlidere Mahallesi’nde gelini Hatice Ögüt’ü öldürüp cesedini atese veren kayinpeder Kamil Ögüt için karar verildi.

Ikinci durusmaya çikan Kamil Ögüt, daha önce oldugu gibi hasta oldugunu ve olay günüyle ilgili konusmak istemedigini, olayi hatirlamadigini söyledi.

Durusmada, öldürülen Hatice Ögüt’ün avukati, sanigin cesedi yakarak canavarca hisle öldürme eylemine dönüstürdügünü, burada ifade vermeyip susmasinin nedeninin de bu oldugunu belirterek, "Hiçbir indirim yapilmadan agirlastirilmis hapis cezasi ile cezalandirilmasini istiyoruz" dedi.

Öldürülen Hatice Ögüt’ün akrabalari Kamil Ögüt’e, "Hapiste sen de öl, çürüyüp gidersin insallah" gibi sözler söyleyince, mahkeme salonundan çikarildi. Mahkeme heyeti kayinpeder Ögüt’e, canavarca hisle adam öldürme suçunu sabit görerek agirlastirilmis müebbet cezasi, ayrica ’konut dokunulmazligini ihlal’ suçundan 6 ay hapis cezasi verdi.

Olay, Seydikemer’in Atlidere Mahallesi’nde 25 Nisan günü saat 08.00 siralarinda gerçeklesti. Kamil Ögüt evin bahçesindeki ahirda bulunan gelini Hatice Ögüt’ü av tüfegiyle ates ederek öldürdü, daha sonra gelininin cesedinin üzerine saman atip benzinle atese vererek yakti. Silah sesi üzerine bölgeye gelen komsular, çikan yangini söndürdü. Kamil Ögüt, suç aletiyle olay yerinden kaçarken yaklasik 2 kilometre ileride ormanlik alanda, cinayette kullandigi tüfekle jandarmaya yakalandi.
Kaynak: İHA