Büyükçekmece'de Tekel Bayiine Otomatik Silahli Saldiri Düzenlendi

Büyükçekmece’deki tekel bayisine arabayla gelen maskeli saldirganlar, otomatik silahla ates açti. Ölen ya da yaralanan olmazken, kimligi belirsiz saldirganin kursun yagdirdigi o anlar, güvenlik kamerasina yansidi.

Büyükçekmece'de Tekel Bayiine Otomatik Silahli Saldiri Düzenlendi
Olay, Büyükçekmece Atatürk Mahallesi bir tekel bayisinde Pazar günü gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, siyah bir arabayla dükkanin önüne gelen maskeli saldirganlar, henüz bilinmeyen bir nedenle, otomatik silahla tekel bayisine ates açti. Açilan ates sonucu yaralanan olmazken, saldirganlar olay yerinden hizla geldikleri arabayla kaçarak uzaklasti. Saldiri esnasinda dükkanin içerisinde bulunan bir müsteri ise kursun yagmurundan kil payi kurtulmayi basardi. Silah seslerini duyan komsular polise haber verdi. Olaydan kisa süre sonra tekel bayiinin önüne gelen polis, incelemenin ardindan olayla ilgili sorusturma baslatti. Maskeli saldirganin tekel bayisine kursun yagdirdigi o anlar anbean güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, sahislarin arabayla gelmesi arka koltuktan inen maskeli sahisin dükkana kursun yagdirmasi yer aldi.

Yasanan saldiri sonrasinda sok geçiren tekel bayisinin sahibi Esin Çakmak, “Pazar gecesi oldu. Hiçbir hasmimiz ve düsmanimiz yok. Dükkanimiz, aklimizin almadigi bir sekilde tarandi. Bizde soktayiz. Can kaybi olmadi çok sükür. Anlam veremedigimiz bir saldiri oldu. Biz de soktayiz. Emniyet güçleri su anda arastiriyor. Onlardan haber bekliyoruz” dedi.

“10-11 el silah sesi duydum “

O esnada evde oldugunu ve silah seslerini duydugunu ifade eden bir mahalleli ise, “ Olayi görmedim. O esnada evdeydim. Gece saat 12:00 dolaylarinda 10-11 el silah seslerini duydum. Buradaki komsularda duydu. Normalde ailemle de çolugumun çocugumun da girip çiktigi bir yer burasi. Biz de soktayiz. Su anda mahalle komple tedirgin durumda” seklinde konustu.

Kaynak: İHA