Gemlik Belediyesi Yasli Konuk Evinde Yilbasi Sevinci

Gemlik Belediyesi Kursunlu Yasli Konuk Evi’nde bulunan yaslilar yeni yila merhaba dedi.

Gemlik Belediyesi Yasli Konuk Evinde Yilbasi Sevinci
Gemlik Belediyesi her yil oldugu gibi bu yilda Kursunlu Yasli Konuk Evi’nde agirladigi yaslilari unutmadi. Gemlikli müzisyen Saim Celayir ve orkestrasinin seslendirdigi birbirinden güzel eserlerle güzel anlar yasayan yaslilar, hep bir agizdan söyledikleri sarkilarla gecelerine nese katti. Gemlik Belediyesi Saglik Isleri Müdürü Dr. Veteriner Hekim Hakan Ugur’un eslik ettigi program yilbasi pastasi kesimi ile devam etti.

Kisa bir konusma yapan Gemlik Belediyesi Saglik Isleri Müdürü Dr. Veteriner Hekim Hakan Ugur, “Gemlik Belediyesi olarak konuk evimizde ikamet eden sizleri sadece hizmet verdigimiz vatandaslarimiz gibi degil, ailemizin bir ferdi olarak görüyoruz. Siz degerli büyüklerimizle ayni çati altinda bulusmaktan çok memnunuz. Her günümüz böyle neseli geçsin. 2024 yili saglik, mutluluk ve huzur getirsin” ifadelerini kullandi.

Kursunlu yasli konuk evinde ikamet eden vatandaslar ise, tesisten çok memnun olduklarini ifade ederken, Gemlik’in ihtiyaci olan bu hizmeti yaslilara sundugu için Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA