Baskan Günel Zabita Haftasi'ni Kutladi

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Zabita Müdürlügü personeli ile bir araya gelerek Zabita Haftasi’ni kutladi. Bulusmada Baskan Ömer Günel, “Zabita arkadaslarimizla bir dönem daha birlikte Kusadasi’na hizmet verecegiz” dedi.

Baskan Günel Zabita Haftasi'ni Kutladi


Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Zabita Teskilati’nin 195. kurulus yil dönümü nedeniyle zabita personeliyle bir araya geldi. Baskan Ömer Günel’e Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan, Yusuf Atak, Özgür Batçioglu ve Zabita Müdürü Nuri Can eslik etti. Bulusmada Baskan Ömer Günel, zabita personelinin fedakârca çalistigina dikkat çekerek, “Belediyecilik kolay bir is degil. Zabita ekiplerimiz devamli sahada. Insanlarla, kurumlarla ve mevzuatlarla iç içesiniz ve zor bir görevi yerine getiriyorsunuz.

Bir dönem daha Kusadasi’na hizmet edecegini de belirten Baskan Günel, “Önümüzdeki dönem yine hep beraberiz. Önümüzdeki sezona çok daha iyi hazirlanarak yeni dönemde de yine birlikte olacagiz. Kusadasi’na daha güçlü bir sekilde hizmet etmeye devam edecegiz” seklinde konustu.



Personelin Zabita Haftasi’ni kutlayan Baskan Ömer Günel “Yazlik yerlerde zabita ekipleri, kentin hem jandarmasi hem de polisidir. Yazlik nüfusumuz 1 milyonu geçiyor. Bu kadar kalabalik arasinda güvenligi saglayarak dengeli ve uyumlu sekilde görev yapmak oldukça zor. Sizler bunlari yapiyor ve basariyorsunuz. Göreve geldigimizden bu yana sizlerle yogun bir çalisma içinde olduk. 4.5 yildir beni hiç mahcup etmediniz. Hepinize çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA