Taraflar Barinaga Bagis Yapma Sartiyla Uzlastilar

Bayburt’ta bir kadin, sikayetçi oldugu kadinla Bayburt Belediyesi Hayvan Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezine bagis yapma sartiyla uzlasti. Uzlastirma bürosu ekiplerinin özverili çalismalari sonucunda taraflar arasinda uzlasma saglanarak, dosya kapandi.

Taraflar Barinaga Bagis Yapma Sartiyla Uzlastilar
B.B’nin sikayeti üzerine bir süre önce I.A., hakkinda ’hakaret’ suçundan sorusturma baslatildi. Suçun uzlasma çerçevesinde olmasi nedeniyle Bayburt Cumhuriyeti Bassavciliginca yürütülen dosya, Uzlastirma Bürosuna gönderildi.

Uzlastirmacilarin devreye girmesiyle yapilan görüsmelerde, taraflar edimli olarak uzlasmayi kabul ettiklerini bildirdiler. Bunun üzerine müsteki B.B., Bayburt Belediyesi Hayvan Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezindeki sokak hayvanlarina mama almasi gerekçesiyle süpheli I.A.’dan 5 bin lira bagis yapmasini talep etti.

B.B’nin teklifini kabul eden A.K., Bayburt’ta faaliyet gösteren Dr. Haw Hayvan Sagligi Merkezine uzlastirmacilar araciligiyla bagisini ulastirdi. Dr. Haw Saglik Merkezi, Bayburt Belediyesi Hayvan Bakimevi ve Rehabilitasyon Merkezine yapilan bagis tutarini teslim etti. Uzlastirma Bürosu ekiplerinin titiz çalismalari sonucunda taraflar arasinda uzlasma saglanan dosya ise kapandi.
Kaynak: İHA