Sekibasi Çocuk Atölyesi Etkinliklerle Sona Erdi

Mentese Belediyesi tarafindan yaz döneminde 4-10 yas arasi çocuklarin duyusal, ruhsal ve fiziksel gelisimlerine katki saglamak amaciyla açilan Sekibasi Çocuk Atölyesinde egitimler tamamlandi. Egitimlerin son gününde atölyeyi ziyaret eden Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs çocuklarla bir araya gelerek etkinliklere katildi.

Sekibasi Çocuk Atölyesi Etkinliklerle Sona Erdi
Mentese Belediyesi’nin yaz döneminde çocuklara yönelik ücretsiz hizmete açtigi Sekibasi Atölyesindeki egitimler yogun ilgi gördü. 4-10 yas arasi çocuklar atölye çalismalari çerçevesinde yoga, yenilikçi drama, temel hareket egitimleri ve görsel sanatlar ile bireysel gelisimlerini güçlendirdiler.

Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs atölyenin son gününde çocuklari ziyaret ederek etkinliklere katildi.

Çocuklarla birlikte duvara el baskisi yapan Baskan Gümüs, “Sekibasi Çocuk Atölyesi’ni bu yil ilk kez hizmete açtik. 1 ay süren atölye çalismalari çerçevesinde çocuklarin görsel ve ruhsal olarak gelisimlerine katki sagladik. Uzman egitmenlerimizle birlikte görsel ve ruhsal olarak farkli etkinliklere katildilar, motor becerilerini gelistirdiler. Buradaki egitim onlarin kendilerini daha iyi ifade etmelerine ve yasitlari ile iletisimlerine katki saglayacaktir. Ayrica paylasma duygularini arttiracaktir. Atölyemize katilan tüm çocuklarimizin gözlerinden öpüyorum. Mentese Belediyesi olarak biz her seyi onlar için yapiyoruz. Ailelerine de çocuklarini bizlere güvenip emanet ettikleri için tesekkür ediyorum. Her yil binlerce çocugumuz yaz döneminde belediyemizin ücretsiz kurslarindan faydalaniyor. Bu bizim için çok degerli” dedi.

Atölyede çocuklarla yakindan ilgilenen Baskan Gümüs kizi ilke ve çocuklarla birlikte duvara el baskisi yapti.
Kaynak: İHA