Dönerci Sahibi Içeri Sizan Yaglari Caddeye Bosaltinca Ilginç Görüntüler Ortaya Çikti

Arnavutköy’de bir dönerci dükkaninda stoklanan yaglar dükkana sizma yapti. Isyeri çalisanlari dükkani temizlemek için yagi caddeye bosaltinca vatandaslar ve araç sahiplerine zor anlar yasadi. Bir araç kayarak baska bir araca çarparken çok sayida kisi kayarak düstü. Ilginç anlar kameraya yansidi.

Dönerci Sahibi Içeri Sizan Yaglari Caddeye Bosaltinca Ilginç Görüntüler Ortaya Çikti
Olay, dün ögle saatlerinde Arnavutköy Merkez Mahallesi Genç Osman Caddesi üzerinde gerçeklesti. Eski Edirne Asfalti Caddesi üzerinde bulunan bir dönerci dükkaninda stoklanan yaglar dükkana sizdi. Çalisanlar isyerini basan yagi temizlemek için su ve yagi caddeye bosaltti. Genç Osman Caddesi’nde bulunan yokustan asagiya akan yag kisa süre sonra araç sürücülerine ve vatandaslara zor anlar yasatti. Park halinde olan bir otomobil hiçbir müdahale olmadan kayarak park halinde olan baska bir araca çarpti. Çarpmanin etkisiyle araçlarda maddi hasar olustu. Bazi vatandaslar ise yolda duramayarak yokus boyunca kayarken bazilari ise ayakta durmakta güçlük çekerek düstü. Ilginç anlar güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde bir vatandasin elleriyle yoldan da destek alarak kenara çikmaya çalistigi görüldü.

Belediye ekiplerine yapilan ihbar üzerine yola kumlama çalismasi yapildi ve cadde trafige kapatildi.

Elleriyle yola tutundu, ayakta durmakta güçlük çekip yokus boyu kaydi. Bazi vatandaslar yola akan yag nedeniyle ayakta durmakta güçlük çekti. Vatandaslarin güçlük çektigi anlar cadde üzerinde bulunan güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi. Görüntülerde bazi vatandaslarin araçlarindan indikten sonra ayakta duramadigi ve yokus boyunca kaydigi görülürken bazi vatandaslar ise elleriyle yoldan destek alarak kenara çikmaya çalisti. Bir çocuk ise bisikleti ile kaygan yolda yere düstü.

“Burasi buz pistine döndü resmen”

Cadde üzerinden geçen ve yasananlari gören Ömürcan Yildiz, “Sabah saatlerinde dükkanimizi açtiktan sonra yerde bir kayganlik oldugunu fark ettik. Bir dönerci dükkanindan geldigini tespit ettik. Belediye ekipleri geldi ve yolda kumlama yapti. Yokus dik oldugu için kaza oldu bir araç oldugu yerde kaymaya basladi.

Kumlama yapiltiktan sonra bir problem kalmadigini gördük. Pisligi disariya atmislar yokusta olunca burasi buz pistine döndü resmen.” Seklinde konustu.

Yine cadde üzerinde düsmekten son anda kurtulan Irfan Saka isimli vatandas, “Bunlarin denetlenmesi lazim buraya yag dökülmüs çok tehlikeli bende düsüyordum az kalsin hem de ben engelli bir vatandasim" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA