Ugurlu Sanayi Sitesinin Asfalti Tamamlandi

Sanliurfa sehir merkezinde bulunan eski sanayi sitesinde ve Eyyübiye’nin farkli mahallelerinde bulunan küçük sanayi esnafinin bir arada bulunmasi için insa edilen Ugurlu Sanayi Sitesi, asfaltlama çalismalarinin tamamlanmasiyla hizmet vermeye basladi.

Ugurlu Sanayi Sitesinin Asfalti Tamamlandi
Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus’un ilçe ekonomisine kazandirma sözünü verdigi ve geçtigimiz günlerde son kat asfalt çalismalari tamamlanan Ugurlu Sanayi Sitesindeki 500 kadar isyerinin kisa sürede dolmasi bekleniyor. 2010 yili sonlarinda yapimina baslanan ancak yol ve altyapi eksikligi nedeniyle esnafin tasinamadigi Ugurlu Sanayi Sitesindeki altyapi çalismalari, Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus’un söz verdigi sekilde tamamlandi.

Eyyübiye Belediyesi Fen Isleri Müdürlügünün, isyerleri önündeki betonarme kisimlar, kaldirimlar ve kilitli parke tasi dösemesiyle asfalt yol çalismasini tamamladigi Ugurlu Sanayi Sitesindeki kendi isyerlerine tasinmaya baslayan esnaf da diger meslektaslarina çagrida bulunarak, bir an önce kendi isyerlerine tasinmalarini istedi.

Otomobil, traktör, biçerdöver ve çesitli is makineleri tamircileri ve acentelerinin yani sira demir ve sair mesleklerle istigal eden esnafin yer alacagi Ugurlu Sanayi Sitesi, Sanliurfa merkez ile birlikte tarimsal faaliyetlerin yogun oldugu Harran - Akçakale bölgesine de hizmet verecek.
Kaynak: İHA