Yollarda Asfalt Mesaisi Sürüyor

Bursa Büyüksehir Belediyesi, mevcut yollari sagliklastirma çalismalarina yaya ve araç trafiginin yogun oldugu Dikkaldirim Caddesi’ni de ekledi. Geceleri yapilan çalisma çerçevesinde 850 metre uzunlugundaki caddenin asfalti sil bastan yenilendi.

Yollarda Asfalt Mesaisi Sürüyor
Bursa’da ulasim sorununa köklü çözümler üretmek hedefiyle rayli sistemler, yeni yollar, akilli kavsaklar ve toplu ulasim gibi pek çok yatirimi hayata geçiren Büyüksehir Belediyesi, 17 ilçede de mevcut yollari daha saglikli hale getirmek için asfalt yenileme çalismalarini hiz kesmeden sürdürüyor. Ilçe ve kent merkezlerindeki ana arterlerde trafigin aksamaya ugramamasi için agirlikli olarak geceleri yapilan çalismalarda son 1 ay içinde Dr. Sadik Ahmet Caddesi, Yeniceabat Yolu, Uludag Yolu, Ankara Yolu ve Inegöl ilçe merkezindeki ana caddelerin asfalti yenilendi.

Büyüksehir Belediyesi, asfalt yenileme çalismalarina son olarak yaya ve araç trafiginin yogun oldugu Dikkaldirim Caddesi’ni ekledi. Trafik aksamamasi için geceleri yapilan çalismada, 850 metre uzunlugundaki cadde bin ton asfalt dökülerek daha konforlu hale getirildi.

Kaynak: İHA