Bu Projeyle Çocuklar Saglikli Ve Sicak Yemeklere Ulasiyor

Izmit’te geçtigimiz yil hayata geçirilen "Beslenme Saati" projesiyle okullara sicak yemek hizmeti veriliyor. Miniklerle bir araya gelen Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, "Her çocugun saglikli beslenmesi için bu projenin yayginlastirilmasinda kararliyiz" dedi.

Bu Projeyle Çocuklar Saglikli Ve Sicak Yemeklere Ulasiyor
Anaokulu ve ilkokul çagindaki çocuklara ara ögün destegi sunmak amaciyla Izmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügü tarafindan geçtigimiz yil hayata geçirilen Beslenme Saati projesi yeni egitim ögretim yilinda da devam ediyor. Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, Sehit Ümit Balkan Anaokulu ve 28 Haziran Anaokulunu ziyaret ederek, ögretmen ve velilerle proje hakkinda bilgilendirmelerde bulundu.

Ögrencilere sirt çantasi ve kirtasiye malzemesi de hediye eden Hürriyet, "Sürekli denetimden geçen ve hijyen kurallarina çok fazla dikkat ettigimiz asevinde, ögrenciler için yemek üretiyoruz. Her ögrenciye her gün ücretsiz bir ögün getirebilecek kapasiteye sahibiz. Bu konuda sizlerin ön ayak olmasini istiyoruz. Su anda 4 okula düzenli olarak götürüyoruz. Veliler, ögretmenler ve müdürlerimiz izin verirse her gün her çocuga paketli ve hijyen kurallarina uygun hazirlanmis yiyecekler getirmek isteriz. Her çocugun saglikli beslenmesi için bu projenin yayginlastirilmasinda kararliyiz" diye konustu.

Kaynak: İHA