Nisanlisinin Babasiyla Kavga Edip Çatisti, Basindan Ve Karnindan Vurulup Öldü

Adana’da nisanlisinin ailesiyle tartisan genç, nisanlisinin babasiyla çatisti. Yasanan çatismada basindan ve karnindan vurulan genç öldü.

Nisanlisinin Babasiyla Kavga Edip Çatisti, Basindan Ve Karnindan Vurulup Öldü


Olay, gece Ceyhan’in Emek Mahallesi 279 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sedat Yüksel nisanlisinin babasi M.K. ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi önce sözlü tartisti. Daha sonra tartismanin kavgaya dönüsmesi sonucu yasanan çatismada basindan ve karnindan yaralanan Sedat Yüksel, yakinlari tarafindan Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldirildi.

Olayin polise ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayida ekip sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri Yüksel’in nisanlisinin evinin önünde bir adet tüfek ve bir adet tabanca bulurken, yerde kartus ve bos kovanlar tespit edildi. Yüksel’in nisanlisinin babasi M.K. ve erkek kardesi Y.K. gözaltina alindi.

Sedat Yüksel, Ceyhan Devlet Hastanesi acil servisinde yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Yüksel’in yakinlari acil önünde sinir krizi geçirirken yakinlari ve dostlari tarafindan teselli edildi. Yüsel’in cenazesi nöbetçi savcinin incelemesinin ardindan Adana Adli Tip Kurumu Morgu’na kaldirildi. Polis olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA