Mamak Belediye Baskani Köse Açiklamasi 'Lalahan Atatürk Stadi Güzel Mamak'imiza Hayirli Olsun'

Mamak Belediyesi, yenilenen Lalahan Atatürk Stadi’nin resmi açilisini gerçeklestirdi.

Mamak Belediye Baskani Köse Açiklamasi 'Lalahan Atatürk Stadi Güzel Mamak'imiza Hayirli Olsun'
Lalahan Atatürk Stadi, modern tasarimi ve teknolojik altyapisi, yenilenen yüzü ile Mamak’in, Mamaklilarin hizmetine açildi. Açilis programina AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarieroglu, Mamak Belediye Baskani Murat Köse, AK Parti Mamak Ilçe Baskani Erhan Sarigöl ve ilçe protokolü katildi.

Mamak Belediyesi Mehter Takiminin eserleri ve Ankara segmenlerinin gösterisi ile açilisi gerçeklestirilen Lalahan Atatürk Stadi’nda Mamak Belediyesi’nin spor merkezlerinde egitim alan ögrenciler de sportif etkinlikler gerçeklestirdi.

Açilista konusan Mamak Belediye Baskani Murat Köse, “Sampiyonlar Mamak’tan çikar diyerek çiktigimiz bu yolda gençlerimiz, becerilerini gelistirerek farkli branslarda Ankara’da Türkiye’de Avrupa’da ve dünyada dereceler kazanacaklar insallah” dedi.

Baskan Murat Köse, “Güzel ilçemizde dört buçuk yilda hayata geçirdigimiz 174 proje ve hizmet ile Mamak, daha güzel oldu. Mamak Belediye Baskani olarak görevimi yaparken hiçbir zaman haktan ve adaletten ayrilmadim. Aziz milletimize sadik bir sekilde çalistim. Halka ve Hakk’a hizmetten baska bir önceligim olmadi. Allah’tan baska kimsenin önünde egilmeden liyakatle layikiyla hizmet etmeye çalistim. Bundan sonra da ayni askla hizmet etmeye devam edecegiz insallah” diye konustu.

AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarieroglu da Mamak Belediye Baskani Murat Köse’ye ve Mamak Belediyesi’ne hizmetlerinden dolayi tesekkür ederek, Lalahan Atatürk Stadi’nin Mamak’a hayirli olmasini diledi.

Lalahan Atatürk Stadi, 7 bin 140 metrekare alan üzerinde FIFA standartlarinda sentetik çim saha, 2 adet 14 kisilik yedek oyuncu kulübesi, 800 kisilik tribünü, sporcu giyinme odasi, profesyonel saha aydinlatmasi ve teknolojik altyapisi ile Mamak’a, Mamaklilara hizmet vermeye basladi.

Kaynak: İHA