Beylikdüzü'nde Dogal Gaz Kutusu Alev Alev Yandi, 1 Motosiklet Küle Döndü

Beylikdüzü’nde bina önünde bulunan dogal gaz kutusunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Alevlerin metrelerce yükseldigi yanginda park halindeki motosiklet küle dönerken binada bulunan 2 dairenin de camlari hasar gördü.

Beylikdüzü'nde Dogal Gaz Kutusu Alev Alev Yandi, 1 Motosiklet Küle Döndü
Yangin, saat 03.30 siralarinda Beylikdüzü Kavakli Mahallesi Sancak Caddesi üzerinde bulunan 3 katli binanin önünde bulunan dogal gaz kutusunda meydana geldi. Iddiaya göre, dogal gaz kutusunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Bina sakinleri panik içinde disari çikarken durumu itfaiye, polis ve IGDAS ekiplerine bildirdi.

Alevler metrelerce yükseldi

Dogal gaz kutusunda çikan yangin metrelerce yükseklige çikarken park halindeki bir motosiklete de sirayet etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangina müdahale ederken IGDAS ekipleri dogal gazi kesti. Yangin ekiplerin müdahalesi sonrasi kontrol altina alindi. Öte yandan alevlerin metrelerce yükselmesi üzerine yüksek isiya maruz kalan binadaki bazi camlarda çatlama meydana geldi. Olayda ölü veya yarali olmazken park halindeki bir motosiklet küle döndü.

Ekipler yanginin çikis nedenine iliskin çalisma baslatti.
Kaynak: İHA