Avcilar'da Bogazi Kesik Köpek Bulundu

Avcilar’da, Firuzköy direksiyon egitim alaninda bogazi kesik köpek bulundu. Bogazi kesilerek öldürülen köpek ise belediye ekiplerince alindi.

Avcilar'da Bogazi Kesik Köpek Bulundu
Olay, dün Avcilar Firuzköy Mahallesi, direksiyon egitim alaninda yasandi. Edinilen bilgiye göre, direksiyon egitimi vermeye gelen ve köpege her gün yemek getiren Gözde Kabak, köpegin hareketsiz yattigini gördü. Köpegin yanina giden Kabak, köpegin bogazinin kesildigini fark etti. Bunun üzerine belediye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen belediye ekipleri tarafindan bogazi kesildigi belirlenen köpek alindi.

Ilk defa burada böyle bir seyle karsilastiklarini söyleyen Direksiyon Egitmeni Necati Özgen, “Burada kedi ile köpegi kesmisler. Bu kadar olmaz, nedir bu? Bir kedi ile bir köpekten ne istiyorsunuz? Yapanlar Allah’indan bulsun” diye konustu.

Köpegin kesilmesine tepki gösteren Direksiyon Egitmeni Gözde Kabak, “Sabah egitim saatinde geldim, yemek veriyordum ona, her zamanki yerindeydi. Baktigim zaman cansizdi, uyuyor zannettim. Arkadaslarima sordum, maalesef görüntü hos degildi. Önce afalladim, hiçbir sey yapamadim, kaldim. Insanoglunun hiçbir zaman bu kadar kötü olabilecegini hiçbir zaman aklima gelmezdi. Kedi de vardi arkadaslarim görmüs, biçakla mi testere ile mi ama hunharcaydi. Ne istiyorlar, ne istediler?” seklinde konustu.

Kaynak: İHA