Sakarya Büyüksehir'in Ilk Yardim Egitimleri Ekim'de Basliyor

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Saglik Isleri Dairesi Baskanligi tarafindan düzenlenecek Temel Ilk Yardim Egitimleri için kayitlar sona erdi. ‘Ilk Yardim Hayat Kurtarir’ sloganiyla gerçeklestirilecek kurslarda olasi kazalarda bilinmesi gereken ilk yardim müdahaleleri katilimcilarla paylasilacak hem teorik hem de uygulamali egitimlerle vatandaslarin ilk yardim konusunda bilinçlendirilmesi saglanacak.

Sakarya Büyüksehir'in Ilk Yardim Egitimleri Ekim'de Basliyor
Sakarya Büyüksehir Belediyesi vatandaslara yönelik gerçeklestirdigi egitim çalismalarina devam ediyor. Bu çerçevede düzenlenecek ‘Temel Ilk Yardim’ egitimleri için 220 vatandas basvuru yapti. Egitim programi Ekim ayi boyunca 11 farkli grupla Ofis Sanat Merkezi’nde gerçeklestirilecek. Her bir grup belirlenen 2 gün 09.00 ile 17.00 saatleri arasinda egitim için bir araya gelecek. Temel ilk yardim egitimlerini basariyla bitiren kursiyerlere sertifikalari takdim edilecek. Ayrica her bir katilimciya Büyüksehir Belediyesi tarafindan hazirlanan ilk yardim seti hediye edilecek.

Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilan açiklamada, ‘Temel Ilk Yardim’ egitimlerine yogun ilgi gösteren tüm vatandaslara tesekkür edilerek, “Bu egitimler, hayat kurtarmanin temelini olusturuyor. Ekim ayinda baslayacak olan programimizla katilimcilarimiza ilk yardim üzerine teorik ve uygulamali egitimler vererek, vatandaslarimiza bilgi ve beceri kazandirip toplumun daha güvende olmasini saglamayi hedefliyoruz. Egitimlere katilan her bir vatandasimiza Ekim ayinin sonunda düzenleyecegimiz program ile sertifikalarini ve ilk yardim setlerini takdim edecegiz” denildi.
Kaynak: İHA