Kaynarca'nin Altyapisi Tamamlanan Kisimlarina Asfalt Müjdesi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, Kaynarca’nin dev altyapi projesi çerçevesinde sürdürdügü çalismalarin ilçe merkezinden geçen kismini tamamladi. Asfalt çalismalari ile ilgili konusan Baskan Yüce, “26 kilometrelik kismi tamamlanan altyapi projesinde ulasimin rahatlamasi için asfalt hazirliklari hizla basladi. Yakin zamanda yeni görünümüne kavusacak ilçe merkezinde devam eden çalismalarin bölgeye hayirli olmasini dilerim” dedi.

Kaynarca'nin Altyapisi Tamamlanan Kisimlarina Asfalt Müjdesi
Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, SASKI marifetiyle yapimi devam eden Kaynarca Ileri Biyolojik Atik Su Aritma Tesisi ile entegre sekilde bölgeye hizmet verecek 50 kilometrelik altyapi hattinin 26 kilometrelik kismini tamamladiklarini açikladi.

Ilçe merkezinde bulunan Seyfettin Selim Caddesi, Hasan Akgün Bulvari ve Kandira Caddesi arasinda yer alan kismin sorunsuz altyapi ile bulusmasinin ardindan asfalt hazirlik çalismalari hizla basladi.

Ulasimin rahatlamasi ve sürücü ile yayalarin güvenle yolculuk edebilmesi için baslatilan asfalt hazirlik çalismalari çerçevesinde bölge kisa süre içerisinde sorunsuz ve estetik üstyapi ile bulusacak.

Kaynarca’ya kazandirilan projelerle ilgili açiklama yapan Baskan Yüce, “Kaynarca ve sehrimizin kuzey ilçelerinde uzun yillardir devam eden atik su sorunlarina çare olmak için bölgeye son teknolojiye sahip ileri biyolojik atik su tesisi insa ediyoruz. Tesis ile entegre sekilde çalisacak 50 kilometrelik hat sayesinde Türkiye’nin en büyük su basar ormani ve sehrimizin essiz doga harikasi Acarlar Longozu’nun da tabiatini koruyacagiz. Bölgeye yapilacak olan asfalt çalismalarinin uzun soluklu olmasi için altyapida gerekli tüm islemleri titizlikle tamamladik. Böylelikle hazirliklarina baslanan asfalt çalismalari ile Kaynarca’nin merkezi uzun yillar boyunca saglam altyapi ve sehrin estetik görünümüne yakisir üstyapiya sahip olacak” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA