'Karagöz Göklerde' Heyecani Sirasiyla Tüm Ilçelerde

Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin sirasiyla tüm ilçelerde gerçeklestirdigi, çocuklar için keyifli anlara sahne olan ‘Karagöz Göklerde’ programinin son duragi Hendek oldu.

'Karagöz Göklerde' Heyecani Sirasiyla Tüm Ilçelerde
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Daire Baskanligi, kültürel ve geleneksel mirasin yasatilmasi için her projesine milli ve manevi degerleri yansitan nüanslar katiyor. Büyüksehir organizasyonunda bu etkinliklere bir örnekte ‘Karagöz Göklerde’ programi oldu. 7’den 70’e her vatandasin yakindan tanidigi ve ilgi gösterdigi karagöz-hacivat oyunlarindan olusan program sirasiyla Sakarya’nin tüm ilçelerine ugruyor.

Il Milli Egitim Müdürlügü’nün katkilariyla gerçeklestirilen oyunun son duragi Hendek oldu. Yenimahalle Cumhuriyet Ilkokulu’nda gerçeklestirilen sahne oyununda çocuklar için keyifli bir ortam olusturuldu. Tiyatro sanatçisi Seçkin Bayramoglu’nun hazirlayip sundugu gölge oyununu izleyen ilkokul ögrencileri doyasiya eglendi. Büyüksehir’in çocuklar için haftalik periyotlarla gerçeklestirdigi oyun, 27 Eylül’de Geyve Atatürk Ilkokulu ve Geyve Ilkokulu’ndaki ögrencilerle bulusacak. Etkinlik sirasiyla tüm ilçelerde gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA