Baba-Çocuk Kamplarina Bu Yaz 700 Aile Katildi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen ve farkli kusaklari bir araya getiren baba-çocuk kamplari bu yaz 700 aileyi agirladi. Macera Park’in essiz dogasinda babalar ve çocuklari dogasinda keyifli ve heyecan dolu hafta sonlari geçirdiler.

Baba-Çocuk Kamplarina Bu Yaz 700 Aile Katildi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi’nin her yil düzenli olarak farkli kusaklari bir araya getirdigi baba-çocuk kamplari bu yaz 700 aileyi agirladi. 8 hafta boyunca devam eden kamplarda babalar ve çocuklari keyifli ve heyecan dolu hafta sonlari geçirdi. Baba-çocuk kamplarinin son bulusmasinda Baskan Yüce ailelerle hasbihal etti, çocuklarla birlikte kamp atesi yakti ve gölge oyununu izledi.

Büyüksehir Belediyesi’nin aileler tarafindan yogun ilgi gören projesi baba-çocuk kamplari 8 hafta boyunca toplamda 700 aile katildi.

Babalar ve çocuklari Macera Park’in essiz dogasinda keyifli ve heyecan dolu hafta sonlari geçirdiler. 8 hafta boyunca Macera Park’ta kamp çadirlari kuruldu, kamp atesleri yandi, yürüyüsler yapildi. Çocuklar langirt, mini golf, satranç oyunlarini oynamanin yani sira babalariyla birlikte halat çekme ve çuval yarislari gibi kamp oyunlarini da oynadi. Kamp sohbetlerinin, masallariyla çocuklar senlenirken babalarda kampta mangal yaparak doganin tadini çikardi.

Baba-Çocuk kamplarinin son hafta etkinligini ziyaret eden Baskan Ekrem Yüce, “Çocuklarimizi bugünün sartlarina göre degil yarinin sartlarina göre yetistirmeliyiz. Topluma yararli bir evlat olmalarini saglamaliyiz. Önce kendimiz dogru ve örnek olacagiz. Çünkü kendimizin yapmadiklarini evlatlarimizdan bekleyemeyiz. Unutmayalim ki her çocuk anne babasini model kabul eder. Nitelikli gelecek demek nitelikli toplum, güçlü devlet demektir. Devletimizin muasir medeniyetler seviyesine çikmasini istiyorsak nitelikli evlatlar yetistirmeliyiz. Böyle olursak ülkemizin kalkinmasina katki saglamis oluruz” dedi.

Baskan Yüce, “Her yil düzenli olarak gerçeklestirdigimiz baba-çocuk kamplarimizla ilgili ailelerden yogun talep aliyorduk. Bu nedenle bu yaz baba-çocuk kamplarimizi 8 haftalik bir takvime yaydik. Babalar ve çocuklarinin birlikte doganin içinde eglenceli ve keyifli bir hafta sonu geçirmesi için gerçeklestirdigimiz kamplarimiza toplamda 700 aile katildi.

Bizlerde son hafta programinda kampimiza konuk olduk. Birlikte kamp atesimizi yaktik ve gölge oyununu izledik. Bu münasebetle tüm katilan ailelere tesekkür ediyorum. Bu yogun ilgi ve talep bizleri bu etkinligi daha da gelistirmeye tesvik ediyor. Insallah gelecek yilda bu etkinliklerimize devam edecek ve daha çok aileyi Macera Parki’mizin essiz dogasinda agirlayacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA