Yavuzlar'da 'Aksam Çayi' Muhabbeti

Yüregir Belediyesi aksam çayi bulusmalari Yavuzlar Mahallesi Aksantas TOKI Konutlari’nda devam etti. Sölen tadindaki etkinlige mahalle sakinleri yogun katilim gösterdi.

Yavuzlar'da 'Aksam Çayi' Muhabbeti
Yüregir Belediyesi’nin mahalle mahalle gerçeklestirdigi ‘Aksam Çayi Bulusmalari’ Yavuzlar Mahallesi ile devam etti. Aksantas TOKI Konutlari’nda gerçeklestirilen etkinlige mahalle sakinlerinin ilgisi yogun oldu.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Hepiniz hos geldiniz, çoluk çocuk masallah herkes burada. Ayaginiza saglik. Çok güzel bir etkinlik oluyor. Burada sizlerle daha yakindan tanisma firsati buluyoruz, sikintilarinizi dinliyoruz, çözüm üretiyoruz. Bizleri muhabbetle karsilayan tüm komsularimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Mahallede ve ilçede yapilan çalismalarla ilgili bilgi veren Baskan Kocaispir, daha sonra mahalle sakinlerini tek tek dinledi. Talep ve önerileri can kulagiyla dinleyen Baskan Kocaispir, programda hazir bulunan birim müdürlerine talepler sonrasinda talimat verdi.

Sölen havasindaki etkinlikte çocuklar da unutulmadi. Aileleri ile birlikte parka gelen çocuklar yüz boyama etkinligi ve balon sovlarla doyasiya eglendi. Çocuklara pamuk seker ve patlamis misir ikram edildi. Mahalle sakinlerinin Baskan Kocaispir ile sohbeti hava kararana dek sürdü.
Kaynak: İHA