Bayburt'ta Destekleme Ve Yetistirme Kurslari Basladi

Il Milli Egitim Müdürlügü, ortaögretim ve lise mezunu ögrencilere yönelik destekleme ve yetistirme kurslari düzenliyor. 4 Eylül Pazartesi günü itibariyla baslayan kurslar 8’inci, 11’inci ve 12’nci sinif ögrencileri ile mezun ögrenciler için hizmet veriyor.

Bayburt'ta Destekleme Ve Yetistirme Kurslari Basladi
Milli Egitim Bakanliginca 2023-2024 egitim ögretim yili destekleme ve yetistirme kurslarina iliskin hazirlanan kilavuza göre, Bakanliga bagli resmi ve özel egitim kurumlarinda ögrenim gören 8, 11 ve 12. sinif ögrencileri ile örgün ve açik ögretim kurumlarindan mezun olan ögrencilere yönelik destekleme ve yetistirme kurslari açildi.

Bayburt’ta açilan kurs merkezlerini ziyaret eden Il Milli Egitim Müdür Yardimcisi Mehmet Güven, okul yöneticileri ve ögretmenlerle kurslar hakkinda fikir alisverisinde bulundu. Ögrencilerin kurslar sayesinde ögrenme eksiklerini tamamlama imkani buldugunu ve bu bakimdan kurslarin egitimdeki firsat esitligini destekledigini vurguladi.

Daha sonra kurs siniflarini gezen Güven, ögrencilerle olan sohbetinde destekleme ve yetistirme kurslarinin merkezi sinavlara hazirlik açisindan önem tasidigini belirterek, kurslara katilim saglayan ögrencilere basarilar diledi.
Kaynak: İHA