Göçmen Kaçakçiligiyla Mücadele Ve Hudut Kapilari Daire Baskanligi'na Atanan Bulut'tan Tesekkür Mesaji

Göçmen Kaçakçiligiyla Mücadele ve Hudut Kapilari Daire Baskanligi görevine atanan Kirikkale Il Emniyet Müdürü Fahri Bulut, Kirikkale Valisi Bülent Tekbiyikoglu ve Kirikkale Emniyet Müdürlügü personeline tesekkür etti.

Göçmen Kaçakçiligiyla Mücadele Ve Hudut Kapilari Daire Baskanligi'na Atanan Bulut'tan Tesekkür Mesaji
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in imzasiyla yayimlanan emniyet müdürleri atama kararnamesi ile Göçmen Kaçakçiligiyla Mücadele ve Hudut Kapilari Daire Baskanligi görevine getirilen Kirikkale Il Emniyet Müdürü Fahri Bulut, Kirikkale Valisi Bülent Tekbiyikoglu, il yöneticileri ve Kirikkale Emniyet Müdürlügü personeline tesekkür etti. Bulut, yayimladigi mesajda, Kirikkale’de yaklasik 2 yil boyunca vatandaslara hizmet etme serefine nail oldugunu belirtti.

Görevi boyunca tek hedefinin, milletin huzur ve güvenligi ile devletin bekasi olduguna deginen Bulut, "Bu ugurda canini feda eden kahraman sehitlerimizi minnetle anarken, görevim boyunca her daim destegini bizden esirgemeyen Sayin Valimize, il yöneticilerimize, tükenmez bir azimle çalisan tüm mesai arkadaslarima ve her daim siz kiymetli vatandaslarimiza sükranlarimi sunuyorum. Saygi ve sevgilerimle, Allah’a emanet olunuz" ifadelerine yer verdi.

Gaziantep Emniyet Müdürü Mustafa Emre Basbug ise Kirikkale Il Emniyet Müdürü oldu.
Kaynak: İHA