Fethiye'de Polis Ekipleri Taksi Esnaflariyla Toplanti Yapti

Fethiye’de hizmet veren 19 taksi duraginda çalisan soförlerle, Fethiye Ilçe Emniyet Müdürülügü Trafik Büro Amirligi ekipleri toplanti gerçeklestirdi.

Fethiye'de Polis Ekipleri Taksi Esnaflariyla Toplanti Yapti


Fethiye Trafik Büro Amirligi ekipleri günlerinin büyük bir kismini trafikte geçiren taksi esnafi hakkinda çokça sikayet gelmesi nedeniyle bir toplanti gerçeklestirdi. Cimer ve ihbar sikayetlerin degerlendiren ekipler, taksi esnafindan daha özverili davranmasini, kurallara istinasiz uymalarini istedi. Taksi esnafinin da sorun, talep ve isteklerini dinleyen ekipler, toplantilarin araliklarla devam edecegini belirttiler.

Fethiye Trafik Büro Amiri Gökhan Kam, "Taksi esnafi trafigi 24 saat kullanan bir meslek icra etmektedir. Vatandaslarimizin can ve mal güvenligi kendilerine emanet olmaktadir. Bu nedenle zaman zaman vatandaslardan gelen Cimer ve mail sikayetleri dikkate alinarak Fethiye Taksi esnafi ile toplanti icra etme karari aldik. Denetleyici merci olmamiz vesilesiyle gözlemledigimiz eksikleri kendilerine ilettik. Özellikle taksimetre kullanimi ile ilgili var olan sikayetleri degerlendirdik. Toplantimiz verimli geçmistir. Belirli araliklar ile tekrar edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA