Sultangazi'de Kadin Cinayeti Açiklamasi Birlikte Yasadigi Kadini Biçaklayarak Öldürdü

Sultangazi’de bir adam, bir süredir birlikte yasadigi kadini çalistigi is yerinde 15 biçak darbesi ile öldürdü. Bununla yetinmeyen adam, daha sonra ayni biçakla kendini yaralayarak intihar girisiminde bulundu.

Sultangazi'de Kadin Cinayeti Açiklamasi Birlikte Yasadigi Kadini Biçaklayarak Öldürdü
Olay, dün saat 11.00 siralarinda Sultangazi Eski Habibler Mahallesi’nde 6 katli bir is merkezinin 4. katindaki bir güzellik merkezinde yasandi. Iddiaya göre, güzellik merkezinde müdürlük yapan Gamze Akar ile bir süredir birlikte yasadigi ögrenilen Halil A. ile ofiste bir araya geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle ikili arasinda çikan sözlü tartisma sonrasi Halil A., Gamze Akar’i vücudunun çesitli yerlerinden biçakla yaraladi. Sonrasinda Halil A., ayni biçakla kendisini yaralayarak intihar girisiminde bulundu. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerinin yaptigi ilk müdahalesi sonrasi agir yarali olan Gamze Akar ve Halil A. ambulans ile hastaneye kaldirildi. Hastaneye kaldirilan Gamze Akar, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Güzellik merkezinde müdür olarak çalisan Gamze Akar’in bir süredir Halil A. ile birlikte yasadigi, çiftin arasinda son zamanlarda sürekli tartisma oldugu ve Gamze Akar’in polise sikayette bulundugu ögrenildi.

15 yerinden biçaklandi, olay yerinde hayatini kaybetti

Çalistigi güzellik merkezinde tartistigi Halil A. tarafindan biçaklanarak öldürülen Gamze Akar’in ilk incelemesinde vücudunda 15 biçak darbesi oldugu ögrenildi. Akar’in cenazesi, yapilan incelemelerin ardindan defnedilmek üzere memleketi Erzurum’a gönderildi.

Öte yandan, Halil A.’nin yogun bakimda tedavisinin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA