Melikgazi Belediyesi YKS Kurs Kayitlari Basladi

Melikgazi Belediyesi’nin sinava hazirlanmak isteyen ögrencilere ücretsiz olarak imkân sagladigi 2023-2024 egitim-ögretim yili yeni dönem Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) kurs kayitlari basladi.

Melikgazi Belediyesi YKS Kurs Kayitlari Basladi
Melikgazi Belediyesi olarak egitim ve ögretim hizmetlerine hiz kesmeden devam ettiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, “Melikgazi Belediyesi egitim ve egitimcinin dostu ve en büyük destekçisidir. Bunu da egitim hayatina yaptigimiz yatirim ve hizmetlerde görebilirsiniz. Her zaman oldugu gibi bu yilda liseden mezun durumdaki ögrencilere ücretsiz olarak üniversiteye hazirlik kurslari verecegiz. Kayitlarimiz basladi.

Ögrencilerimizin gelecek hayallerine isik tutmak için destek sagladigimiz YKS kurslarimizla bu yil da hizmet vermekteyiz. Sinava hazirlanmak isteyen ögrencilerimiz, Ildem, Tinaztepe, Danismentgazi ve Necip Fazil Kisakürek Sosyal Tesisleri’nde ücretsiz olarak kurslarimiza katilabilir; uzman ögretmenlerimiz ile birlikte çalismalarina devam edebilirler. Kurslarimizda tüm brans dersleri verilecektir. Egitimli gençlerimiz bu ülkenin gelecegidir” dedi.

YKS kurslarina ücretsiz kayit olmak isteyen ögrenciler, www.melikgazi.bel.tr adresi üzerinden veya 252 16 65-67 numarali telefondan bilgi alarak kayitlarini yaptirabilecekler.
Kaynak: İHA