Edirne'de, Muglali Aricilara Tir Çarpti Açiklamasi 4 Ölü, 1 Yarali

Edirne’nin Kesan ilçesinde tir ile ari kovani tasiyan kamyonetin karistigi kazada ilk bilgilere göre 4 kisi hayatini kaybetti, 1 kisi ise yaralandi.

Edirne'de, Muglali Aricilara Tir Çarpti Açiklamasi 4 Ölü, 1 Yarali
Ayçiçek bali üretimi için Mugla’nin Köycegiz ilçesi Dögüsbelen Mahallesi’nden Edirne’ye giden baba, iki oglu ve bir çalisani, kamyonun lastik degisimi sirasinda tir çarpmasi sonucu hayatini kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ayçiçek bali üretimi için Dögüsbelen Mahallesi’nden Edirne’ye hareket eden Dogan Mentese, ogullari Okan ve Hakan ile yanlarinda isçi olarak çalisan Buluthan Aydin’in bulundugu 48 K 4919 plakali kamyonun lastigi patladi. Edirne’nin Kesan ilçesi Yerlisu Köyü Kavsaginda sabah saatlerinde meydana gelen olayda lastik tamiri için duran Muglali aricilara, ayni istikametten gelen tir çarpti. Kaza sonrasi baba Dogan Mentese, ogullari Okan ve Hakan Mentese ile yanlarinda çalisan Buluthan Aydin, hayatini kaybetti.

Kaza bölgesine çok sayida ambulans sevk edildi. Yarali ambulansla hastaneye kaldirildi.
Kaynak: İHA