Iyilik Evinde Egitim Gören Minikler Harput'taki Müzeleri Gezdi

Elazig Belediyesi tarafindan Hicret Mahallesi’nde hizmete sunulan Iyilik Evinde egitim gören minik ögrenciler Elazig Belediyesi tarafindan Harput’ta hizmete sunulan müzeleri gezdi.

Iyilik Evinde Egitim Gören Minikler Harput'taki Müzeleri Gezdi
Ilk olarak Basin Müzesini gezen minikler Basin Müzesindeki baski kaliplari, matbaa, haberlesme araçlari, gazete ve dergileri görünce saskinliklarini gizleyemedi. Daha sonra cam seyir terasini, Hoca Hasan Hamamini gezen minikler son olarak ve Musiki Müzesini ziyaret etti. Gezi programi Iyilik Evinde egitim gören ögrencilerin proje alanlarinda hatira fotografi çekilmesi ile son buldu.

Egitmenlerden Baskan Serifogullari’na tesekkür

Hayata geçirilen müzeleri çok begendiklerini ifade eden egitmenler Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari’na yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür etti. Egitmenler, ’’Bugün Sahin Baskanimizin bize sundugu imkan ile Harput’ta Elazig Belediyesi tarafindan hayata gerilen proje alanlarini ögrencilerimizle gezdik. Ilk olarak Basin Müzesini gezdik. Sonra cam seyir terasini ve diger proje alanlarini gezdik. Baskanimiza bize sundugu bu imkanlardan dolayi çok tesekkür ediyoruz. Ögrencilerimiz bu projeleri çok sevdiler. Sevdikleri gözlerindeki isiktan anlasiliyor’’ dedi.

Kaynak: İHA