Villanin Çatisinda Çikan Yangin Korkuttu

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde villanin çatisinda çikan yangin mahalleliyi sokaga döktü. Yangin, itfaiye ekipleri tarafindan kisa sürede söndürüldü.

Villanin Çatisinda Çikan Yangin Korkuttu
Yangin, Tüysüzler Mahallesi Çam Sokak üzerindeki 3 katli villada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, villanin çatisindan yükselen dumanlari görenler 112 Acil Çagri Merkezi’ni aradi. Ihbar üzerine adrese itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangin söndürüldü. Mahalle sakinleri ise dumanlari ve ekiplerin geldigini görünce panikle sokaga döküldü.

“Evlerden birinden dumanlar çikiyordu”

Itfaiyelerin geldigini görünce merak edip baktiklarini ve bir evden dumanlar çiktigini söyleyen Ömer Faruk Sarikiraz, “Marketin önünde oturuyorduk. Baktik sira sira itfaiyeler gelmeye basladi.

Baktik ki evlerden birinden dumanlar çikiyordu. Itfaiyeler gelip söndürdüler. Herhalde sikinti yok ki yavas yavas gidiyorlar. Allah kaza bela vermesin” diye konustu.



“Buraya çiktigimizda yanik kokusu almaya basladik”

Itfaiyecileri görünce yukari dogru çiktiklarini ve yanik kokusu aldiklarini söyleyen mahalle sakinlerinden Eyüp Ensar Kulaksiz da, “Biz asagida mahallede oturuyorduk. Itfaiyelerin siren seslerini duyduk, ne oldugunu anlamadik. Yukari dogru çiktilar. Biz de çiktik ve bir yanik kokusu almaya basladik. Buraya vardigimizda evden dumanlar çiktigini gördük. Insanlar sokaga dökülmüstü. Baktik söndürdüler. Insallah sagliklilardir ve kimseye hiçbir sey olmamistir” dedi.

Polis, konuya iliskin inceleme baslatti.
Kaynak: İHA