Yozgat'ta 30 Spor Sahasi, Il Milli Egitim Müdürlügüne Devredildi

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan Yozgat’a yaptirilan 20 adet hali saha, 10 adet basketbol ve voleybol sahasinin devir teslimi Il Milli Egitim Müdürlügüne yapildi.

Yozgat'ta 30 Spor Sahasi, Il Milli Egitim Müdürlügüne Devredildi
Gençlik ve Spor Bakanligi ile Milli Egitim Bakanligi arasinda imzalanan protokol geregi Yozgat’a yaptirilan 20 adet hali saha, 10 adet basketbol ve voleybol sahasinin devir teslim imza töreni Yozgat Valisi Ziya Polat’in katilimiyla gerçeklestirildi.

75. Yil Dr. Müzeyyen Çokdegerli Ilkokulu bahçesine yapilan hali sahada düzenlenen devir teslim töreninde konusan Vali Polat, çocuklarin ve gençlerin yaninda olduklari için mutlu olduklarini söyledi.

Vali Polat, “Çocuklarimizin gelecegine dair yapilacak islerde öncü olmamiz gerekiyor. Çocuklarimizin iyi yerlerde olmasi ve çocuklarimizi iyi yetistirmemiz lazim. Çocuklarimizin lisansli bir spor yapmasini, bir müzik aleti çalmasi istiyoruz." dedi.

Yozgat’ta mahallelere hali saha yaptirdiklarini söyleyen Yozgat Belediye Baskani Celal Köse de egitim ögretimin tamamlanmasiyla spor okulu açacaklari müjdesini vererek ögrencileri davet etti.

Konusmalarin ardindan Gençlik ve Spor Il Müdürü Rasim Parlak ve Il Milli Egitim Müdürü Yusuf Yazici arasinda spor sahalarinin devir teslim protokolü imzalandi.
Kaynak: İHA