Getirsu Yerel Içme Suyu Markalarinin Dijitallesmesini Destekliyor

Su pazaryeri hizmeti GetirSu, ürün ve marka yelpazesini genisletmek ve yerel içme suyu markalarinin dijitallesmesine katki sunmak amaciyla 50 sehirde 81 farkli firmayi kullanicilarla bulusturuyor.

Getirsu Yerel Içme Suyu Markalarinin Dijitallesmesini Destekliyor
Getir’in su pazaryeri hizmeti GetirSu, yeni marka seçeneklerini ekleyerek kapsamini genisletti. Içme suyunda yerel markalarin ek yatirimsiz dijitallesme süreçlerini hizlandiran su pazaryeri GetirSu, Ankara’da, Izmir’de, Bursa’da ve Antalya’da en çok tercih edilen yerel markalar dahil olmak üzere 50 sehirde 81 farkli su markasini kullanicilariyla bulusturuyor.

Küçük isletmelerin dijital dönüsümüne katki

Yapilan sirket açiklamasina göre, GetirSu bu hizmet modeli ile yerel su hizmeti veren küçük isletmelerin dijital dönüsümüne de katkida bulunuyor. Bu dönüsüm sayesinde bayilik modeliyle hizmet veren isletmeler, dijitallesmeye ek yatirim yapmaksizin, Getir’in genis kullanici agina ulasarak satislarini artirma firsati elde ediyor. Isletmeler için nakit akisinin önemini bilen sirket, su bayilerinin kazançlarini ertesi gün onlara aktariyor.

GetirSu gelecek dönemde hizmet verdigi sehirlerde operasyonel aglarini genisletmeyi, mevcut ve yeni markalarla farkli sehirlere de hizmet götürmeyi hedefliyor.

Su kaynaklarinin korunmasi için hareket ediyor

Hayatin kaynagi olan su, kaynaklarinin korunmasi bakimindan günümüzde giderek hayati önem kazaniyor. Su kaynaklari açisindan agaç varligi ise kritik rol oynuyor. Yagmur suyunu filtre eden ve biriktiren agaçlik araziler, yüksek miktarlarda su depolanmasini ve su kalitesinin artmasini sagliyor. Bu bilinçle Kuzeyden, “50.000 fidan ile 5 orman” projesiyle son yillarda ülkemizdeki yanginlardan etkilenen 5 ilin agaçlandirilmasina katki sagladi.

Yaklasik 50 ton ton plastikten tasarruf sagladi

Öte yandan Kuzeyden, üretim sürecinde de sürdürülebilirlik adimlari atiyor. Atik su tüketimini azaltmak üzere üretim proseslerinde verimliligi ön planda tutan sirket, siselenmis su için harcanan suyu ve kullanilan plastik miktarini azaltmak üzere üretim yatirimlari gerçeklestiriyor. Ambalajlamada plastik kullanimini azaltmak üzere aldigi önlemler sayesinde Kuzeyden sadece 1 yilda yaklasik 50 ton plastik kullanimini engelledi.

Kuzeyden siparislerini teslim ederken kullandigi araçlari elektrikli araca çevirmek için 3 depomuzda elektrikli araç denemeleri yapiyor. Elektrikli araçlarla Kuzeyden bayileri için karbon saliminin azaltilmasi hedefleniyor.

"Yerel su hizmeti veren küçük isletmelerin dijitallesmesine katki veriyoruz"

Bugüne kadar Istanbul’da yalnizca Kuzeyden markasi ile hizmet verdiklerini belirten GetirSu Baskan Yardimcisi Hakan Kal, “Pek çok çesit marka ve onlarin genis bayi aglarini GetirSu’ya dahil ediyoruz. Böylece kullanicilarimiza sundugumuz marka alternatiflerini çesitlendirirken pet ya da cam sise, damacana ve cam damacana su ürünleri ile kullanicilarimizin farkli ihtiyaçlarina çözüm üretiyoruz. GetirSu ile Türkiye’nin dört bir yanindaki yerel su hizmeti veren küçük isletmelerin dijitallesmesine ve milyonlarca Getir kullanicisina ulasarak kazançlarini artirmalarina katkida bulunuyoruz. GetirYemek ve GetirÇarsi hizmetlerinde edindigimiz tecrübeyle, isletmeler için nakit akisinin önemini son derece iyi biliyor ve GetirSu’da da su bayilerinin kazançlarini ertesi gün onlara aktariyoruz” dedi.

Hakan Kal, marka ile gelecek dönemde bulunduklari sehirlerde operasyonel aglarini genisletmeye, mevcut ve yeni markalarla farkli sehirlere de hizmet götürmeye devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: İHA