Marmaris'te Belediye Ekipleri Yavru Kediyi Kurtardi

Marmaris Beldibi Hacibektas Veli Parki’nda izgaralardan kanala düsen yavru kedinin sesini duyan çocuklarin ihbari üzerine harekete geçen Marmaris Belediyesi ekipleri yavru kediyi sag salim kurtardi.

Marmaris'te Belediye Ekipleri Yavru Kediyi Kurtardi
Beldibi Hacibektas Veli Parki’nda kanalin içinde kedi sesi geldigi ihbari üzerine Marmaris Belediyesi ekipleri harekete geçti. Bilgi verilmesiyle bölgeye giden Geçici Bakimevi çalisanlari izgaranin lehim ile kapatildigini görünce Destek Hizmetleri Müdürlügü’ne bilgi verdi. Bu birimden gelen ekipler izgarayi kaynakla keserken Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri de etraftaki çalilari ve otlari temizledi. Izgarayi keserek kanala giren belediye çalisani yavru kediyi sag salim disari çikardi.

Kedinin kurtarilmasinda emegi geçen herkese tesekkür eden Belediye Baskani Mehmet Oktay ise “Çocuklarimizin ihbariyla harekete geçen ekiplerimiz olaganüstü çalismayla yavruyu sag salim kurtardi. Annesine kavusan yavru kedinin mutlulugu hepimizi sardi. Marmaris olarak biz etrafimizdaki tüm canlilari sevgiyle sariyor, koruyoruz. Bir kez daha basta çocuklarimiz olmak üzere herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA