Alapli'da Haci Adaylari Dualarla Ugurlandi

Alaplili haci adaylari hac farizasini yerine getirmek için kutsal topraklara gitti.

Alapli'da Haci Adaylari Dualarla Ugurlandi
Zonguldak’in Alapli haci adaylari hac farizasini yerine getirmek için kutsal topraklara gitti. Diyanet Isleri Baskanligi’nin 2023 Yili Hac Organizasyonunda, hac farizasini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek haci adaylari Alapli Merkez Camii önünde yapilan program ardindan dualarla ugurlandi. Programa Alapli Müftüsü Aydin Bostanci, Din görevlileri ile beraber haci adaylari ve aileleri katildi.

Alapli Camisinde Kur’an-i Kerim tilaveti ile baslayan programda konusan Alapli Müftüsü Aydin Bostanci, "Bizler, Milletimiz gelecek nesillerimiz için sizlerden kutsal topraklarda dua etmenizi istiyoruz. Çiktiginiz bu yolculuk mübarek. Sizlerin yerinde olmak isteyen çok insan var. Hac mesakkatlidir. Hac zor bir ibadettir. Allah sabrini ve kolayligini versin insallah. Rabbim hayirli bir sekilde gidip, gelmeyi sizlere nasip etsin" diye konustu.

Haci adaylari Alapli Müftüsü Aydin Bostanci’nin yaptigi duanin ardindan kutsal topraklara gitmek üzere Alapli’dan ayrilarak topluca hava limanina gitmek üzere ugurlandi.
Kaynak: İHA