Sahinbey'de LGS Sinavina Giren Ögrencilere Sürpriz

Sahinbey Belediyesi, Liselere Geçis Sistemi (LGS) merkezi sinavina girecek ögrencilerin siralarina içerisinde su, kek ve meyve suyunun oldugu paketler dagitarak onlara sürpriz yapti.

Sahinbey'de LGS Sinavina Giren Ögrencilere Sürpriz
Egitime ve ögrencilere verdigi desteklerle her zaman yanlarinda olan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Liselere Geçis Sistemi (LGS) kapsamindaki merkezi sinavda da onlari yalniz birakmadi. Sinav öncesinde Sahinbey Belediyesi çalisanlari ögrencilerin masalarina içerisinde su, kek ve meyve suyunun oldugu paketler birakilirken, Baskan Mehmet Tahmazoglu da ögrencilere sinavlarinda basarilar diledi.

“Gençlerimiz bizim için çok degerli”

Sinavda ögrencilere basarilar dileyen Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu “Çocuklarimiz ve gençlerimiz bizim için çok önemli. Onlar bu ülkenin gelecegi. LGS öncesinde onlarin heyecanina ortak olduk. Sinav öncesinde masalarina içerisinde su, kek ve meyve suyunun oldugu paketler dagittik. Sinav esnasinda gürültüden rahatsiz olmamalari için zabita ekiplerimiz sinav bitene kadar okul çevrelerinde bulunarak gürültü yapanlari uyardi. Insallah tüm gençlerimiz istedikleri okullari kazanarak basarilarini sürdürürler” dedi.



“Baskanimiza tesekkür ederiz”

Sinava giren ögrenciler ise Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu’na verdigi desteklerden dolayi tesekkür ederek, “Baskanimiz her zaman bizlerin yaninda oldu. Egitime verdigi destekler sayesinde birçok alanda basariyi yakalama imkanina sahip olduk. LGS sinavinda da masalarimiza geldigimizde baskanimizin bizlere sürprizi ile karsilastik. Içerisinde su, kek ve meyve suyunun bulundugu paketler dagitilmisti. Çok ince bir davranista bulundu. Sahinbey Belediye Baskanimiza çok tesekkür ediyoruz” diye konustular.

Zabita görev basindaydi

Sahinbey Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri de LGS sinavinin yapildigi okullarin çevrelerinde görev alarak gürültü yapilarak ögrencilerin dikkatlerinin dagilmasina izin vermedi. Gürültü yapan vatandaslari uyaran Sahinbey Belediyesi Zabita ekipleri, sinav bitene kadar ögrencilerin yaninda oldu.
Kaynak: İHA