Otobanda Feci Kaza Açiklamasi 12 Yarali

TEM Otoyolu Düzce mevkiinde otobüs ve iki otomobilin karistigi kazada 4’ü çocuk 12 kisi yaralandi.

Otobanda Feci Kaza Açiklamasi 12 Yarali
Kaza, TEM Otoyolu Gümüsova rampalar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Istanbul’dan Ankara istikametine seyir halinde olan 41 AFR 430 plakali Fiat marka otomobil, ayni istikamette seyir halinde olan 34 UT 9377 plakali otomobile ve Istanbul’dan Agri’ya yolcu tasiyan 34 VSG 04 plakali Mercedes marka otobüs kazaya karisti. Çarpismanin etkisiyle araçlarda bulunan 4 kisi sikisirken, bölgeye çagrilan Düzce Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekipleri sikisan vatandaslari bulundugu yerden çikarak saglik ekiplerine teslim etti.

Kazada her iki otomobilde bulunan 4’ü çocuk 9 kisi ile otobüste bulunan 3 kisi yaralandi. Yaralilar çevredeki hastanelere kaldirilarak tedavi altina alindi.

Kaza sebebiyle Ankara istikameti uzun bir süre tek seritten verilirken, araçlarin kaldirilmasinin ardindan trafik normal seyrine döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatti.

Çocuklara itfaiye sefkati

Kazada yaralanan küçük çocuklari itfaiye ekipleri kucaklarina alarak ambulansa tasidilar. Kazaya karisan otobüste bulunan yolcular ise araçtan inerek yol kenarinda bulunan agaçlarin gölgesinde beklediler.
Kaynak: İHA