Tatilciler Bayramin Ikinci Gününde De Çesme'ye Akin Etti

Tatilciler Kurban Bayrami’nin ikinci gününde de Izmir’in Çesme ilçesine gelmeye devam ediyor. Nüfusu 1 milyonu asan ilçede vatandaslar denize girmenin yani sira güneslenerek tatilin keyfini çikardi. Ilçenin en ünlü plajlarindan Ilica Plaji’nda yasanan yogunluk havadan görüntülendi.

Tatilciler Bayramin Ikinci Gününde De Çesme'ye Akin Etti
Izmir’in en ünlü ve gözde tatil noktalarindan biri olan Çesme’de bayram yogunlugu ikinci günde de devam ediyor. Arife gününden itibaren ilçeye gelmeye baslayan tatilciler, bölgedeki otelleri yüzde 90 oraninda doldurdu. Yerlesik nüfusu yaklasik 50 bin olan Çesme’nin nüfusu bayramin birinci gününden 1 milyonu geçmisti. Çesme’nin en ünlü plajlarindan biri olan Ilica Plaji’nda da yasanan nüfus yogunlugu zaman zaman çesitli noktalarda siralarin olmasina sebep oluyor. 3 kilometrelik seridi olan ünlü plaja gelen vatandaslar, kumsallari hincahinç doldurdu. Bazi vatandaslar yüzerek vakit geçirirken, bazilari da güneslenmeyi tercih etti. Ilica Plaji’nda olusan kalabalik havadan görüntülendi.

“Insan trafigi var”

Iran’dan gelen Adil Rezai, Çesme’yi çok sevdigini belirterek, “Gerçekten çok kalabalik ama çok keyifli geçiyor. Iki gündür buradayim ve çok güzel. Burada denize girdim, Alaçati’da çarsiyi gezdim. Çok sevdim. Bugün tatilimi sonlandirip, Izmir’e dönmeyi planliyorum. Burada resmen insan trafigi var, Alaçati’da zor yürüdük” dedi.



“Çok kalabalik”

Bayram tatili için ailesiyle beraber Çesme’ye geldigini söyleyen Savas Bayraktar, “Çok kalabalik ama tatil güzel geçiyor. Her sezon buraya geliyoruz, burasi gayet güzel. Bayram bayinca buradayiz villa kiralik ve ailemle geldim. Bayram sonrasi evimize yani Manisa’ya dönmeyi planliyoruz. Kafamizi dinlemeye geldik ama çok kabalik” seklinde konustu.

Kaynak: İHA